luni, 24 noiembrie 2014

14 oameni curajoşi au alergat sâmbătă, 22 noiembrie 2014, pe traseul Reşiţa - Timişoara. Află câţi au alergat distanţa de 100 km

14 oameni curajoşi au alergat sâmbătă pe traseul Reşiţa - Timişoara. Află câţi au alergat distanţa de 100 km

Sâmbătă, 22 noiembrie, a avut loc un eveniment inedit, o alergare de 100 km pe traseul Reşiţa - Timişoara. Au participat 14 persoane. Unele au alergat anumite porţiuni din traseu, altele toată distanţa. Trebuie să mai sublineiz un aspect. La astfel de evenimente, pentru a putea participa, fiecare persoană trebuie să prezinte un certificat primit de la un psihiatru. În cazul în care diagnosticul NU este de nebunie, atunci nu are dreptul să participe :). Detalii iniţiale găsiţi şi în acest articol. Detalii ulterioare, vor veni după ce participanţii trec pe la maseurul lor preferat din Timişoara, pentru recuperare.

Fiecare participant şi-a propus să alerge mai mult decât alergase până acum, pentru a-şi testa limitele. M-am bucrat să aflu că fiecare a reuşit să-şi îndeplineacă obiectivul. În continuare vă las lista cu învingătorii de sâmbătă, din lupta cu sinele:

12 km: Silvia Takacs, Adelheit Paul

23 km: Felician Moruz, Anda Sabău, David Oprea

44 km: Mirela Bratu

51 km: Rodica Drăgoi (care a împlinit 51 de ani şi 51 km). La Mulţi km/Ani, Rodica!!!

53 km: Olga-Iulia Ghinga

60 km: Tineretul din ziua de azi: Olimpiu Porumb şi Cosmin Iliuc

100 km: Diana Amza, Ciprian Ştefănescu, Arnold Dekani şi Ionuţ Maran

14 oameni curajoşi au alergat sâmbătă pe traseul Reşiţa - Timişoara. Află câţi au alergat distanţa de 100 km. Grup

Iată câteva gânduri la cald, de la o persoană implicată (trup şi suflet) în acest eveniment:

Dintre cei 17 alergatori confirmati ca participanti in eveniment, 14 s-au prezentat la linia de start; felicitari tuturor pentru curajul de a va pune intr-o situatie limita.

Onoare celor 14 finisheri pentru ca au strins din dinti si au trecut peste durere ca sa-si atinga tinta.

Mii de multumiri tuturor din staff-ul de suport, ati fost minunati si ne-ati ajutat foarte mult sa ne indeplinim visul.

Odihna si recuperare placuta tuturor!


Eu nu am participat la acest eveniment. Dar sâmbătă, sufletul meu a fost alături de ei. Ştiam că sunt multe motive pentru a alerga, minim 50, însă fiecare participant avea motivaţia şi visele sale. Cel mai bine am înţeles-o pe Diana Amza, deoarece ştiam povestea ei din acest articol. Din solidaritate, am aşteptat-o la linia de sosire. M-am bucurat să o văd venind din depărtare (mai exact, de la 100 km depărtare), deşi epuizată fizic, plină de emoţie, trecând linia fină dintre vis şi realitate...

14 oameni curajoşi au alergat sâmbătă pe traseul Reşiţa - Timişoara. Află câţi au alergat distanţa de 100 km. Finish Diana Amza (Crăiniceanu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări