vineri, 31 ianuarie 2014

10.000 de paşi simpli pentru silueta perfectă. Cea mai bună cură de slăbire. Dieta ideală

10.000 de paşi simpli pentru a te menţine în formă. Cura perfectă de slăbire. Dieta ideală

În primul rând, titlul are o formulare ironică la adresa articolelor de genul: 3 paşi simpli pentru obţinerea fericirii, 10 paşi pentru relaţia de cuplu perfectă, 20 de paşi pentru a avea rezultatele dorite, Cura minune pentru slăbit, Dieta pe bază de lacrimi, etc. Iar articolul în sine are o doză de pamflet motivaţional.

Cu toate acestea, îţi prezint metoda care funcţionează! Este nevoie de un minim de 10.000 de paşi, repetaţi de 3 - 4 ori pe săptămână. După o perioadă de acomodare, se poate creşte doza. Se recomandă folosirea pe parcurs şi a unei băuturi secrete, cunoscută de iniţiaţi sub denumirea de H2O. Dacă se depăşeşte o oră de activitate, se mai adaugă următoarele ingrediente secrete, pentru a te simţi electrizat: Ca, Mg, Na, K. Înainte de începerea paşilor, este necesară o încărcare cu energie prin hidraţi de carbon. După efectuarea paşilor, este recomandat consumul de amino foarte acizi. Pe parcursul zilei trebuie menţinută starea metafizică denumită respect de sineastfel încât cei 10.000 de paşi să nu fie acoperiţi de 10.000 kCal. Iar în timpul nopţii se va apela la o stare de transă care implică inconştienţă, pierderea tonusului muscular şi halucinaţii. Această stare este cunoscută sub denumirea de somn sau dormit.

Cu ajutorul acestei metode am slăbit 21 de kilograme. Vrei să slăbeşti şi tu? Vrei să mănânci orice, oricât, oricând, fără să te mai îngraşi? Iată soluţia: Fă mişcare, multă mişcare! La final îţi voi dezvălui un secret... Cum am consumat într-o zi alimente însumând peste 5000 kCal fără să pun nici un kilogram în plus. Iar majoritatea alimentelor au fost dulciuri pe parcursul zilei iar seara o pizza imensă şi o clătită mare cu Finetti. Povestea o găseşti aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări