vineri, 8 februarie 2013

Amintiri din Bucureşti

Recent m-am întors în Timişoara după o scurtă perioadă în care am stat în Bucureşti. Având în vedere că a fost o experienţă interesantă pentru mine, m-am gândit să fac o rememorare cât timp am amintirile calde.

Am ajuns în Bucureşti pentru a schimba peisajul, pentru a cerceta terenul... şi aşa am făcut. Iniţial mi s-a spus că este un oraş mare şi că oriunde aş vrea să ajung "este departe". Am vrut să mă conving singur şi am început să-l vizitez în alergare. Am scris aici despre cum am început să mă deplasez prin Bucureşti iar aici despre cum l-am tăiat în două. După acele "plimbări" nu mi s-a mai părut un oraş atât de mare!

O experienţă unică pentru mine a fost cu ocazia trecerii dintre ani. Am alergat în zona centrală a Bucureştiului începând cu ora 23:55 pe data de 31.12.2012 şi m-am oprit la ora 00:11 pe data de 01.01.2013.

În luna ianuarie 2013 m-am întâlnit cu mulţi prieteni din Bucureşti alături de
care am alergat în diferite locaţii, precum Parcul Herăstrău sau pista Federaţiei Române de Atletism. Am continuat în Parcul Tineretului cu ocazia primei ediţii a unei competiţii inedite, Time Trial Running, unde am obţinut locul 3. Cu această ocazie am făcut cunoştinţă cu mulţi alergători pe care-i ştiam de pe internet.
Am participat şi la o ediţie Nike Running, unde m-am întâlnit cu prieteni mai vechi dar şi cu persoane noi.
O reîntâlnire plăcută a fost cu Alexandru Iuteş, pe care l-am cunoscut la evenimentul organizat de Alergotura pe data de 24.11.2012 în Timişoara. Pot spune că datorită lui am alergat la semimaratonul Gerar cu pantofii de alergare potriviţi. Alexandru, mulţumesc încă o dată! Dacă tot am amintit de Gerar, găsiţi mai multe detalii aici!

Pe data de 23.01.2013 am făcut o ultimă vizită a Bucureştiului în alergare, pe traseul Piaţa Romană - Kaufland Floreasca - Cişmigiu - Herăstrău - Federaţia de Atletism - Universitate, însumând 40 de kilometri. Am admirat priveliştea din jur şi am făcut multe poze cu această ocazie. Le găsiţi aici.

Acum m-am întors în Timişoara şi am reînceput alergările. M-am hotărât să includ şi o parte socială, aşa că am participat la câteva alergări de grup organizate de Alergotura. Următoarea la care voi participa va avea loc sâmbătă 9 februarie de la ora 18, cu pornire din Parcul Botanic, pe o distanţă de 21 km. Mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici!
Log off, shut down, hai la alergat!

Un comentariu:

Recomandări